Viimeisimmät

Simba 20 vuotta tänään

Simba täytti tänään 21.7. jo 20 vuotta :) Merkkipäivää on juhlittu hillitysti herkutellen seitipuurokakulla, jossa oli jauhelihakuorrutus ja ulkoilemalla ilta-auringon paisteessa nurmikolla. Tässä vanha herra pari viikkoa sitten juhannusruusupensaan edessä.
+

HYVÄÄ JOULUA!

Vuosi on kohta lopuillaan ja haluamme toivottaa hyvää joulua!
+

Jääkarhu Roope

Roope ei luovuta helpolla kesästä. Vaikka ilma kylmenee, niin Roopen on pakko päästä ulos nukkumaan! No, mami peittelee pojan lämpimästi niin viilenevä ilta ei haittaa :)
+

Simba kävi lääkärissä vuositarkkarissa

Simba sai vuositarkastuksessa munuaisten vajaatoimintadiagnoosin, mikä ei sinänsä yllättänyt minua. Ihme ennemminkin olisi, jos ei olisi ollut nousua munuaisarvoissa! Eivät ne arvot vielä pahoja ole, mutta lääkitystä tarvitaan. Fosforin sitojaa ja kaliumlisää. Papparaiseni voi ihan hyvin, joten...
+

Simba-paapankin kanssa rannalla

Paappa pääsi rattailla rannalle...missä sitten sai köpötellä rauhassa hiekalla...ja metsäpoluilla. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa :)
+

No nyt tuli kesä!

Roope nauttii, kun tuli viimeinkin lämmintä ja lumi on sulanut. Linnut laulaa ja kohta on lehdetkin puissa :) "Aaa, kesän lapsi mä oon..." :D Sisälle ei malttaisi tulla ollenkaan!
+

Tyhmä talvi :/

"Ihan tyhmää, kun on talvi ja pakkasta ja lunta ja kylmä ja...Ei voi mennä ulos!!! Mamin pitäisi taikoa talvi pois," miettii Roope. "Minä en ala nyt mitään..."
+

Joulu meni leppoisasti herkutellessa ja nautiskellessa

Roope sai oman paketin, jota hän vartioi avaamiseen asti tiukasti :)Pojat harvinaisessa yhteiskuvassa 31.12. Joulu on molempien mielestä ihanaa aikaa! Saa herkkuja ja joka puolella on kimaltavia kauniita koristeita :) Takkatulen ääressä on mukava pötkötellä, Simban etenkin. Iloa himmensi tosin se,...
+